KINIJA

Vizų klasifikacija

3-4 d.d.

Antrad. - ketvirtad.

Ketvirtad - antrad.

             6-7 d.d.  
    Antrad. - antrad.
Ketvirtad - ketvirtad.
Vienkartinė iki 3 mėn. (šalyje galima išbūti iki 30 d.) 125 (Eur) 100 (Eur)
Dvikartinė iki 6 mėn. (šalyje galima išbūti 2 kartus iki 30 d.) 135 (Eur) 110 (Eur)
PASTABA: konsulate dokumentai priimami ANTRADIENIAIS ir KETVIRTADIENIAIS.

Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos);
  • 1 spalvota nuotrauka
  • Anketiniai duomenys (pareigos, darbovietės pavadinimas ir adresas, telefono numeris, namų adresas ir tel. Nr., sutuoktinio vardas, pavardė)
  • SOS tel. Nr. Lietuvoje, vardas, pavardė (mamos, tėvo ....)
  • aviabilietų rezervacijos kopija
  • viešbučio rezervacijos kopija.

Užsakymus pateikti iki 13.00 val.

 

Dėl informacijos vizų klausimais kreipkitės kontaktais žemiau :

Adresas: Vytauto g. 24, 2 aukštas, 4 kab., Kaunas (Autobusų stotis)

El.paštas: ekstraturas@gmail.com
Tel./fax.:+370 37 266404
Mob.: +370 682 24067