TAILANDAS LR PILIEČIAMS

Vizos kategorija Kaina Galiojimas
Tranzitinė vienkartinė viza 50 EUR į šalį galima įvažiuoti 3 mėn. bėgyje tranzito tikslais
Turistinė vienkartinė viza 55 EUR į šalį galima įvažiuoti 3 mėn. bėgyje, vieno atvykimo  metu leidžiama būti iki 60 d.
Turistinė daugkartinė viza 165 EUR į šalį galima įvažiuoti daug kartų 6 mėn. bėgyje, vieno atvykimo metu leidžiama būti iki 60 d.
Neimigracinė vienkartinė viza 75 EUR į šalį galima įvažiuoti 3 mėn. bėgyje, vieno atvykimo metu leidžiama būti iki 90 d.

 

Kreipiantis dėl vizų į Tailando Karalystės garbės konsulatą Vilniuje, reikia pateikti šiuos dokumentus:

  1. Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn.nuo įvažiavimo į šalį dienos)
  2. Paso kopiją (puslapio su nuotrauka)
  3. Užpildytą prašymo formą (pildoma lietuvių arba anglų kalba)
  4. Leidimo laikinai/nuolat gyventi Lietuvoje kopiją (ne Lietuvos piliečiams)
  5. Banko patvirtintą kvitą apie sumokėtą mokestį už vizą(internetinio pavedimo kopija netinka)
  6. 2 spalvotos nuotraukos (darytą ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5cmx3,5cm)
  7. Išpirkto lėktuvo bilieto kopiją (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį)
  8. Viešbučio rezervacijos kopiją (bent pirmai nakvynei)
  9. Nedirbantys asmenys pateikia patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 500 EUR lėšų
  10. Papildomus dokumentus, patvirtinančius kelionės tikslą (jei kreipiamasi dėl tranzitinės ar neimigracinės vizos)

 

Pastaba: Konsulinis skyrius dirba pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais 10.00 - 12.00.

 

Kiekvieno besikreipiančio dėl vizos asmens vardu turi būti sumokėtas konsulinis mokestis į Tailando

Karalystės konsulato sąskaitą SEB AB banke.

Sąskaitos Nr. LT71 7044 0600 0506 1250

 

Dėl informacijos vizų klausimais kreiptis:

Adresas: Vytauto g. 24, 2 aukštas, 4 kab., Kaunas (Autobusų stotis)

El.paštas: ekstraturas@gmail.com
Tel./fax.:+370 37 266404
Mob.: +370 682 24067