Vizų gavimo sąlygos, terminai ir reikalinga informacija, dokumentai skiriasi priklausomai nuo vizos tipo. Prašome žiūrėkite vizos tipus žemiau ir išsirinkite labiausiai tinkamą jums.

 

  • Turistinė viza į Rusiją (galioja iki 30 dienų):

  1. Per 3 darbo dienas - 120 Eurų.
  2. Per 8 darbo dienas - 80 Eurų.
  3. Per 8 darbo dienas asmenims turintiems neįgaliojo pažymėjimą - 15 Eurų.

 

  • Turintiems savo iškvietimą 12 mėnesių daugkartinė viza (FMS):

  1. Per 3 darbo dienas - 120 Eurų.
  2. Per 8 darbo dienas - 80 Eurų.

Reikalingi duomenys ir dokumentai tokių tipų vizai gauti:

  1. Viena foto nuotrauka (3,5 x 4,5 cm - matinė, spalvota, baltame fone).
  2. Pase turi būti ne mažiau dviejų laisvų puslapių vizoms klijuoti.
  3. Sveikatos draudimas.
  4. Turint invalidumo pažymėjimą, reikalingas notaro patvirtintas vertimas į rusų kalbą.

 

  • Komercinė, dalykinė viza į Rusiją ES piliečiams:

Vienkartinė 3 mėn. arba dvikartinė 3 mėn. galiojimo:

  1. Per 8 darbo dienas - 100 Eurų

 

Daugkartinė, 12 mėn. galiojimo, turėjusiems vizą anksčiau*:

  1. Per 9 darbo dienas - 130 Eurų

*Reikalinga ankstesnės vizos kopija - 2016 - 2017 m.

Daugkartinės vizos perkėlimas į naują pasą*:

  1. Per 3 darbo dienas - 70 Eurų

*Reikalingas senas ir naujas pasas

Reikalingi duomenys ir dokumentai tokių tipų vizai gauti:

  1. Viena foto nuotrauka (3,5x4,5 - matinė, spalvota, baltame fone).
  2. Pase turi būti ne mažiau dviejų laisvų puslapių vizoms klijuoti.
  3. Sveikatos draudimas.
  4. Tikslūs anketiniai duomenys (gyvenamosios vietos adresas, tel. numeris, darbovietė ir jos adresas, moters mergautinė pavardė, atvykimo į Lietuvą pilna data, jei gimęs Rusijoje).
  5. Pasas po vizos galiojimo pasibaigimo turi galioti ne mažiau kaip 6 mėn.
  6. Užsakymo diena nesiskaičiuoja.
  7. Perkeliant vizą, reikia turėti abu pasus: seną su galiojančia viza ir naują.
  8. Darant daugiakartinę vizą, ją turėjusiems anksčiau, reikalinga ankstesnės vizos kopija (2016-2017 m.)

Pastaba. Laiku nepateikus paso, vizos išdavimo diena nusikelia.

  • Vizos į Rusiją ES piliečiams (neturėjusiems vizos):

Daugkartinė 12 mėnesių galiojimo:

  1. Per 16 darbo dienų - 235 Eurų.
  2. Per 19 darbo dienų- 200 Eurų.
  3. Per 28 darbo dienas - 160 Eurų.

Reikalingi duomenys ir dokumentai tokių tipo vizai gauti:

  1. Viena foto nuotrauka (3,5x4,5 - matinė, spalvota baltame fone).
  2. Pase turi būti ne mažiau dviejų laisvų puslapių vizoms klijuoti.
  3. Sveikatos draudimas.
  4. Tikslūs anketiniai duomenys (gyvenamosios vietos adresas, tel. numeris, darbovietė ir jos adresas, moters mergautinė pavardė, atvykimo į Lietuvą pilna data, jei gimęs Rusijoje).
  5. Pasas po vizos galiojimo pasibaigimo turi galioti ne mažiau kaip 6 mėn.
  6. Užsakymo diena nesiskaičiuoja.

 

Pastaba. Laiku nepateikus paso, vizos išdavimo diena nusikelia.

Dėl informacijos vizų klausimais kreipkitės kontaktais žemiau :

Adresas: Vytauto g. 24, 2 aukštas, 4 kab., Kaunas (Autobusų stotis)

El.paštas: ekstraturas@gmail.com
Tel./fax.:+370 37 266404
Mob.:+370 682 24067